Кошик
1296 відгуків
Bifood - твоя здорова їжа
+380 (93) 385-68-51

Ксилітол 250г Bifood

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 000000311

196 ₴

Показати оптові ціни
+380 (93) 385-68-51
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Ксилітол 250г Bifood
Ксилітол 250г Bifood
196 ₴
Немає в наявності
+380 (93) 385-68-51
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Корисний підсолоджувач, який виготовляється з березової кори або волокон деяких фруктів. У цьому процесі деревина розщеплюється на целюлозу, з якої отримують ксилозу, а потім цю ксилозу ферментують у ксилітол. Після отримання ксилітолу, його очищають та переробляють до форми кристалів або порошку.

 

Особливості

  •  відомий своєю здатністю запобігати карієсу, а регулярне вживання ксилітолу може бути корисним для здоров'я зубів;
  • має низький глікемічний індекс, не підвищує рівень цукру в крові;
  • підходить для людей з діабетом й тих, хто страждає ожирінням;
  • повністю засвоюється організмом;
  • містить на 40% менше калорій, ніж звичайний цукор, при цьому вони дуже схожі на смак.

Як використовувати?

 Він має трохи інший смак у порівнянні з цукром, тому може знадобитися експериментування з його кількістю при приготуванні страв. Ксилітол можна:

 

  •  використовувати в приготуванні тортів, печива, кексів, пудингів та інших солодких страв;
  • додавати до гарячих або холодних напоїв, лимонадів чи коктейлів;
  • використовувати для приготування низькокалорійних желе, мармеладу та інших желеподібних страв;
  • додавати при приготуванні соусів, маринадів;
  • додавати у варення.


Застереження

 Важливо враховувати особисті харчові потреби та проконсультуватися з лікарем перед внесенням змін у раціон.

 

  Не рекомендовано вживати:


 

  • при індивідуальній непереносності;
  • людям, які мають проблеми шлунково-кишкового тракту.

Корисний підсолоджувач, який виготовляється з березової кори або волокон деяких фруктів. У цьому процесі деревина розщеплюється на целюлозу, з якої отримують ксилозу, а потім цю ксилозу ферментують у ксилітол. Після отримання ксилітолу, його очищають та переробляють до форми кристалів або порошку.

 

Особливості

  •  відомий своєю здатністю запобігати карієсу, а регулярне вживання ксилітолу може бути корисним для здоров'я зубів;
  • має низький глікемічний індекс, не підвищує рівень цукру в крові;
  • підходить для людей з діабетом й тих, хто страждає ожирінням;
  • повністю засвоюється організмом;
  • містить на 40% менше калорій, ніж звичайний цукор, при цьому вони дуже схожі на смак.

Як використовувати?

 Він має трохи інший смак у порівнянні з цукром, тому може знадобитися експериментування з його кількістю при приготуванні страв. Ксилітол можна:

 

  •  використовувати в приготуванні тортів, печива, кексів, пудингів та інших солодких страв;
  • додавати до гарячих або холодних напоїв, лимонадів чи коктейлів;
  • використовувати для приготування низькокалорійних желе, мармеладу та інших желеподібних страв;
  • додавати при приготуванні соусів, маринадів;
  • додавати у варення.


Застереження

 Важливо враховувати особисті харчові потреби та проконсультуватися з лікарем перед внесенням змін у раціон.

 

  Не рекомендовано вживати:


 

  • при індивідуальній непереносності;
  • людям, які мають проблеми шлунково-кишкового тракту.
​​​​​​​
Основні
Країна виробникКитай
Форма випускуРозсипний
Вага250 г
Енергетична цінність (калорійність) на 100г1004,0 кДж 240,0 ккал
Жири0,0 г
Вуглеводі99,8 г
Білки0,0 г
ПакуванняДой-пак із застібкою
Складксилітол
Умови зберіганняЗа температури не вище 24 °C та вологості повітря не більше 75%. Оберігати від впливу прямих сонячних променів
Рекомендований термін зберігання1 рік з дати виготовлення
  • Ціна: 196 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner