Ксилітол 250г Bifood
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 000000311
196 ₴
Показати оптові ціниКорисний підсолоджувач, який виготовляється з березової кори або волокон деяких фруктів. У цьому процесі деревина розщеплюється на целюлозу, з якої отримують ксилозу, а потім цю ксилозу ферментують у ксилітол. Після отримання ксилітолу, його очищають та переробляють до форми кристалів або порошку.
Особливості
- відомий своєю здатністю запобігати карієсу, а регулярне вживання ксилітолу може бути корисним для здоров'я зубів;
- має низький глікемічний індекс, не підвищує рівень цукру в крові;
- підходить для людей з діабетом й тих, хто страждає ожирінням;
- повністю засвоюється організмом;
- містить на 40% менше калорій, ніж звичайний цукор, при цьому вони дуже схожі на смак.
Як використовувати?
Він має трохи інший смак у порівнянні з цукром, тому може знадобитися експериментування з його кількістю при приготуванні страв. Ксилітол можна:
- використовувати в приготуванні тортів, печива, кексів, пудингів та інших солодких страв;
- додавати до гарячих або холодних напоїв, лимонадів чи коктейлів;
- використовувати для приготування низькокалорійних желе, мармеладу та інших желеподібних страв;
- додавати при приготуванні соусів, маринадів;
- додавати у варення.
Застереження
Важливо враховувати особисті харчові потреби та проконсультуватися з лікарем перед внесенням змін у раціон.
Не рекомендовано вживати:
- при індивідуальній непереносності;
- людям, які мають проблеми шлунково-кишкового тракту.
Корисний підсолоджувач, який виготовляється з березової кори або волокон деяких фруктів. У цьому процесі деревина розщеплюється на целюлозу, з якої отримують ксилозу, а потім цю ксилозу ферментують у ксилітол. Після отримання ксилітолу, його очищають та переробляють до форми кристалів або порошку.
Особливості
- відомий своєю здатністю запобігати карієсу, а регулярне вживання ксилітолу може бути корисним для здоров'я зубів;
- має низький глікемічний індекс, не підвищує рівень цукру в крові;
- підходить для людей з діабетом й тих, хто страждає ожирінням;
- повністю засвоюється організмом;
- містить на 40% менше калорій, ніж звичайний цукор, при цьому вони дуже схожі на смак.
Як використовувати?
Він має трохи інший смак у порівнянні з цукром, тому може знадобитися експериментування з його кількістю при приготуванні страв. Ксилітол можна:
- використовувати в приготуванні тортів, печива, кексів, пудингів та інших солодких страв;
- додавати до гарячих або холодних напоїв, лимонадів чи коктейлів;
- використовувати для приготування низькокалорійних желе, мармеладу та інших желеподібних страв;
- додавати при приготуванні соусів, маринадів;
- додавати у варення.
Застереження
Важливо враховувати особисті харчові потреби та проконсультуватися з лікарем перед внесенням змін у раціон.
Не рекомендовано вживати:
- при індивідуальній непереносності;
- людям, які мають проблеми шлунково-кишкового тракту.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Форма випуску | Розсипний |
Вага | 250 г |
Енергетична цінність (калорійність) на 100г | 1004,0 кДж 240,0 ккал |
Жири | 0,0 г |
Вуглеводі | 99,8 г |
Білки | 0,0 г |
Пакування | Дой-пак із застібкою |
Склад | ксилітол |
Умови зберігання | За температури не вище 24 °C та вологості повітря не більше 75%. Оберігати від впливу прямих сонячних променів |
Рекомендований термін зберігання | 1 рік з дати виготовлення |
- Ціна: 196 ₴