Кошик
987 відгуків
Bifood - твоя здорова їжа
+380 (93) 385-68-51

Борошно тапіоки 300г Bifood

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 000000300

135 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн

+380 (93) 385-68-51
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Борошно тапіоки 300г Bifood
Борошно тапіоки 300г Bifood
135 ₴
Готово до відправки
+380 (93) 385-68-51
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Борошно тапіоки отримують із коренів тропічної рослини, відомої як маніока.

Після збирання корені маніоки оброблюють, щоб вилучити токсичну речовину – ціанід, потім шляхом перетирання чи віджимання отримують сік, який містить крохмаль. Крохмаль сушать для вилучення вологи, щоб отримати білий порошок (борошно).

 

Особливості

  • здорова альтернатива крохмалю та згущувачу;
  • не містить глютену, є ідеальним інгредієнтом для людей з целіакією (глютеновою непереносністю);
  • добре впливає на травну систему;
  • містить велику кількість крохмалю, який надає стравам правильну текстуру та консистенцію;
  • містить вітаміни групи B, магній, кальцій, калій, цинк та залізо;
  • тапіока здатна добре зберігати вологу, тому вона часто використовується для забезпечення соковитості страв, таких як пудинги та крем-супи;
  • може бути використане для приготування желе, соусів, гарнірів, оскільки воно легко згущує страви.

 

 

Як використовувати?

Борошно тапіоки має нейтральний смак, відсутність власного аромату, клейкість і  використовується як натуральний згущувач для різних страв.

Його можна:

  • додавати до гарячого рідини;
  • підмішувати у суп або соус для створення густої текстури;
  • додавати до рецептів пудингів, готуючи традиційні або болонські десерти;
  • використовувати для приготування желе, гарнірів, таких як картопляний пюре або каша, або для смаження риби та м'яса, щоб підвищити текстуру;
  • замінювати пшеничне борошно на борошно тапіоки в рецептах для випічки, таких як печиво, пироги, хліб;
  • використовувати для панірування м'яса, риби або овочів, як безглютенову альтернативу традиційному паніруванню;
  • додавати борошно тапіоки до безглютенових мультизернових замісів, для покращення текстури безглютенової випічки.

 

 

 

Застереження

 

 Важливо враховувати особисті харчові потреби та проконсультуватися з лікарем перед внесенням змін у раціон.

Не рекомендовано вживати:


 

  • при індивідуальній непереносності;
  • людям, які алергію на тапіоку.
Основні
Країна виробникТаїланд
УпаковкаПакет
ВиробникТому.М
Енергетична цінність (калорійність) на 100г1498,0 кДж 358,0 ккал
Жири0,01 г
Вуглеводі87,0 г
Білки0,2 г
ПакуванняДой-пак із застібкою
Вага300 г
Складборошно тапіоки
Умови зберіганняЗа температури не вище 24 °C та вологості повітря не більше 75%. Оберігати від впливу прямих сонячних променів
Рекомендований термін зберігання1 рік з дати виготовлення
  • Ціна: 135 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner