Борошно тапіоки 300г Bifood
-20%
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 000000300
169 ₴
135 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн
+380 (93) 385-68-51
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Борошно тапіоки отримують із коренів тропічної рослини, відомої як маніока.
Після збирання корені маніоки оброблюють, щоб вилучити токсичну речовину – ціанід, потім шляхом перетирання чи віджимання отримують сік, який містить крохмаль. Крохмаль сушать для вилучення вологи, щоб отримати білий порошок (борошно).
Особливості
- здорова альтернатива крохмалю та згущувачу;
- не містить глютену, є ідеальним інгредієнтом для людей з целіакією (глютеновою непереносністю);
- добре впливає на травну систему;
- містить велику кількість крохмалю, який надає стравам правильну текстуру та консистенцію;
- містить вітаміни групи B, магній, кальцій, калій, цинк та залізо;
- тапіока здатна добре зберігати вологу, тому вона часто використовується для забезпечення соковитості страв, таких як пудинги та крем-супи;
- може бути використане для приготування желе, соусів, гарнірів, оскільки воно легко згущує страви.
Як використовувати?
Борошно тапіоки має нейтральний смак, відсутність власного аромату, клейкість і використовується як натуральний згущувач для різних страв.
Його можна:
- додавати до гарячого рідини;
- підмішувати у суп або соус для створення густої текстури;
- додавати до рецептів пудингів, готуючи традиційні або болонські десерти;
- використовувати для приготування желе, гарнірів, таких як картопляний пюре або каша, або для смаження риби та м'яса, щоб підвищити текстуру;
- замінювати пшеничне борошно на борошно тапіоки в рецептах для випічки, таких як печиво, пироги, хліб;
- використовувати для панірування м'яса, риби або овочів, як безглютенову альтернативу традиційному паніруванню;
- додавати борошно тапіоки до безглютенових мультизернових замісів, для покращення текстури безглютенової випічки.
Застереження
Важливо враховувати особисті харчові потреби та проконсультуватися з лікарем перед внесенням змін у раціон.
Не рекомендовано вживати:
- при індивідуальній непереносності;
- людям, які алергію на тапіоку.
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Таїланд |
| Упаковка | Пакет |
| Виробник | Том.М |
| Енергетична цінність (калорійність) на 100г | 1498,0 кДж 358,0 ккал |
| Жири | 0,01 г |
| Вуглеводі | 87,0 г |
| Білки | 0,2 г |
| Пакування | Дой-пак із застібкою |
| Вага | 300 г |
| Склад | борошно тапіоки |
| Умови зберігання | За температури не вище 24 °C та вологості повітря не більше 75%. Оберігати від впливу прямих сонячних променів |
| Рекомендований термін зберігання | 1 рік з дати виготовлення |
- Ціна: 135 ₴
