Кошик
1414 відгуків
Bifood - твоя здорова їжа
+380 (93) 385-68-51

Як обрати нерафіновану олію за її корисними властивостями

Як обрати нерафіновану олію за її корисними властивостями

Обираємо нерафіновану олію по корисним властивостям! Стислий гайд, який допоможе не розгубитись💚

ВАЖЛИВО☝️Олії не підлягають термічній обробці! Тому їх можна додавати лише до готових страв або страв, які ви не будуте запікати, смажити, тушкувати тощо.

Оливкова олія - зменшує ризик серцево-судинних захворювань та сприяє зменшенню артеріального тиску, зменшує запалення.

Олія оливкова з розмарином 

Підійде, якщо ви хочете додати до страви аромат розмарину (картопля, м’ясо, птиця, для приготування соусів), овочів.

Олія оливкова з базиліком 

Доечна до овочевих страв, бобові, сиру, томатних соусів. Додаток до страв італийської кухні

Олія льняна 

Є джерелом омега3, омега6, омега 9 та вітаміну Е, який відповідає за жіночі гормони.

Олія гарбузова 

Зміцнює імунітет, стимулює обмін речовин, допомагає схуднути, покращує стан шкіри та волосся.

Олія гірчична 

Як чудовий зігрівальний засіб у випадку застуди. Для підвищення імунітету, сприяє росту та розвитку організму, покращує лактацію. Підвищує стійкість організму до інфекцій.

Олія волоського горіха 

Завдяки вмісту вітаміну С, мінералів цинку і міді, що мають  антиоксидантну дію, олія грецького горіха зміцнює стінки судин, чим перешкоджає розвитку таких захворювань як атеросклероз, гіпертонія, ішемія, гепатит, цукровий діабет, артрит.

Олія кунжутна 

Єдине джерело сезамола та сезаминола - антиоксидантів, які борються із запальними процесами і нормалізують гормональний баланс. Знімає печію, усуває ерозійні явища.

Олія обліпихова 

Містить омега 3, омега 6, омега 9, вітамін Е та К. Та картоноїди - найпотужніші антиоксиданти.

Олія розторопші 

Активує жировий обмін та спалювання жирових відкладень. Має жовчогінну та протитоксичну дію.

Олія з виноградних кісточок 

Містить фолієву кислоту, тому сприяє регенерації кровоносної системи, шкіри та клітин організму. Ефективна при профілактиці захворювань печінки, судинної системи та рекомендована людям із схильністю до ожиріння.

Яку б ви олію не обрали для себе, пам’ятайте, що її потрібно зберігати після відкриття не довше 1 місяця. Зберігати в темному, прохолодному, захищеному від сонячних променів місті. При бажанні, можна перелити в скляну герметичну тару.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner